fbpx
Skyfinans

Om Skyfinans

Lånemarkedet i Danmark har igennem de seneste år været i rivende udvikling, og der er løbende kommet flere og flere låneudbydere til, som har hjemme online. Bankerne bliver ikke længere brugt som i gamle dage, hvor kunden havde et personligt forhold til sin bankrådgiver, og de traditionelle banker har længe været meget tilbageholdende med at yde mindre privatlån.

Derfor er der blevet plads til flere mindre låneudbydere, som gør, at det danske lånemarked i dag er ganske stort og de forskellige lån og vilkår kan være svære at gennemskue for en almindelig forbruger. Hos Skyfinans har du mulighed for ganske gratis og uforpligtende at undersøge dine lånemuligheder og lave en både grundig – men også en let gennemskuelig sammenligning af de mulige lån, som de forskellige låneudbydere tilbyder til netop dit behov.

Skyfinans

Vores 3 største styrker

Vi har mange års erfaring i finansverdenen

Vi ved præcis hvordan tingene er skruet sammen og kan bruge den viden til din fordel!

Vi står klar til at hjælpe dig

Skyfinans er en blanding af erfarne kræfter og dygtige unge mennesker, som altid står klar til at hjælpe dig.

Ingen skjulte gebyrer eller udgifter

Hos os får du du fuld gennemsigtighed og overblik over dine lånemuligheder og det lån du vælger.


BRUG FOR HJÆLP?

RING PÅ 26 85 56 49

Alle hverdage mellem 10:00 – 16:00

Se de oftest stillede spørgsmål

Ingen skjulte overraskelser

Der har de senere år været øget fokus på de mere eller mindre skjulte gebyrer, som bankerne i stigende grad har benyttet sig af, og som mange forbrugere er blevet uheldigt overraskede over, efter at deres lån er blevet udbetalt. Hos Skyfinans ønsker vi, at du som låntager ikke skal have nogen negative overraskelser, når du optager et lån – uanset om det må være et lille eller et større lån.
Derfor har vi lavet Skyfinans som en uafhængig tjeneste til dig, hvor du har fuld gennemsigtighed og overblik over dine lånemuligheder og det lån, du vælger. Hos os kan du i ro og mag nøjes med at udfylde en enkelt ansøgning, og så sørger vi for at indhente dine lånemuligheder. Når du har sammenlignet dine muligheder, kan du trygt vælge det bedste og billigste lån for dig.

Objektiv og uafhængig

Skyfinans fungerer således, at vi sender alle ansøgninger videre til de låneudbydere og banker, vi arbejder sammen med. Vi har ikke noget ejerforhold med nogen bank eller låneudbyder, og vi har ingen indflydelse på, hvilke lån der bliver tilbudt, og valget af lån er fuldstændig op til dig. Vi tager ingen gebyrer og kræver ingen betaling fra dig – vores sammenligningservice er 100 % gratis og uforpligtende for dig. Først når du har valgt det lån, som passer bedst til dit lånebehov, får vi en kommission fra den valgte låneudbyder. Derfor kan du trygt bruge vores service, som netop klæder dig bedst muligt på til at vælge det bedste og billigste lån.

Vi er her for at hjælpe dig

Skyfinans består af en god blanding af erfarne kræfter og dygtige unge mennesker, som er klar til at hjælpe dig, hvis du kommer i tvivl om noget, har spørgsmål til lån, tilbagebetaling, lånetermer eller vilkår, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd eller blot en snak om, hvordan du evt. forbedrer dine lånemuligheder.

Vi samarbejder med

Resurs Bank
Express Bank
Basisbank