fbpx
Samlelån Skyfinans

Få hjælp til at samle alle dine lån og spar penge


Hvis at du tidligere i dit liv har lånt penge, som du endnu ikke har fået betalt tilbage, så kan du nu samle alle dine lån til ét, og spare på diverse renter og gebyrer.

BEREGN DIT SAMLELÅNSTILBUD

Indtast dine eksisterende lån

Eksisterende lån #1

Kr.
Kr.
tilføj flere lån
Låneberengning
Her kan du se et eksempel på, hvor meget det koster at låne 0,00kr. Den præcise ydelse på netop dit lån afhænger af din ansøgning.
Eksisterende lån: Kr.
Tilføj kontant udbetaling: Kr.
Vælg løbetid:
Kr.732,00
Forventet mdl. ydelse
Eksempel: Debitorrente (variabel) : 5,00%. Samlede omkostninger : Kr.38,052,66. Tibagebetalingsbeløb : Kr.188,052,66. ÅOP : 28.0%


BRUG FOR HJÆLP?

RING PÅ 26 85 56 49

Alle hverdage mellem 10:00 – 16:00

Se de oftest stillede spørgsmål

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Spørgsmål omkring Skyfinans

Kan jeg låne gennem Skyfinans?
Herunder kan du se, hvem der kan tage et lån på skyfinans.dk:
  • Du skal være minimum 18 år for at optage et lån.
  • Nogle banker kan kræve en højere aldersgrænse på fx 19 eller 20 år alt efter lånebeløb og omstændigheder.
  • Du skal have en fast månedlig indkomst.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark og et dansk cpr.nr.
  • NemID påkrævet.
  • Du må ikke være registreret i RKI.
Er det sikkert at låne over nettet?
Vi prioriterer din sikkerhed mere end noget andet. Vi modtager og sender kun information, herunder din ansøgning, krypteret, og vi behandler dine personlige oplysninger med stor omhu. Endelig overholder vi al lovgivning om datasikkerhed, og vi kan således forsikre dig om, at det er sikkert at sende en ansøgning og tage et lån over nettet.
Hvor meget kan jeg låne?
Du har mulighed for at låne mellem 10.000- 350.000 kroner. Dine lånemuligheder afhænger af den kreditvurdering, som låneudbyderne laver. Hvis du har brug for et lidt større lånebeløb, og pengene skal bruges sammen med andre i fællesskab – fx en ferie, kan det evt. være en idé at låne pengene sammen med din ægtefælle, partner, samlevende el.lign., da det som regel vil give dig/jer flere og bedre lånemuligheder, fordi låneudbyderen i så fald kan kreditvurdere jer ud fra jeres samlede økonomiske situation.
Hvad skal jeg bruge for at låne?
For at komme gennem hele ansøgningen kræver det nogle oplysninger, som du derfor skal have klar. Du skal bruge oplysninger som dit cpr-nummer, dit kontonummer og dit NemID. Uden disse ting kan du ikke fuldende ansøgningen, og så kan du ikke tage et lån.
Hvornår udbetales pengene til min konto?
Vi bestræber os altid på at gøre processen så kort som mulig. I langt de fleste tilfælde, vil pengene være på din konto senest hverdagen efter, at låneaftalen er blevet underskrevet med NemID. I enkelte tilfælde kan processen tage op til 2 dage.
Hvad betyder de forskellige ting?
De mest gængse termer er du med garanti støt på, og det er muligt, at de virker forvirrende. Her vil vi derfor kort forklare, hvad de forskellige ting betyder.
  • ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Under fulde omkostninger ligger både renter, gebyrer, afgifter – kort sagt alle omkostninger, du skal betale på 1 år i %. ÅOP bruger du derfor bedst til at sammenligne forskellige typer lån, og til at se de fulde omkostninger ved hvert lån.
  • Debitorrente er den årlige effektive rente. Der er altså forskel på debitorrenten og den pågældende rente, da du skal huske at medregne tilskrivningerne, som der kan komme ved månedlig renteskrivning. Debitorrenten er derfor inklusive renters rente.
  • Løbetid er den tid, du har til at betale lånet inklusiv renter osv. tilbage. Løbetiden kan være kort eller lang, og det kan godt betale sig at regne lidt på, hvad der bedst kan svare sig ud fra din situation. Et lån med en lang løbetid kan selv med en lavere rente godt blive dyrere end et lån med en kortere løbetid, selvom renten her umiddelbart er højere.
  • Budget og budgetlægning. En oversigt over dine indtægter og udgifter, så du kan se, hvor meget du har til overs/til rådighed. Vi anbefaler, at du, allerede inden du sender din ansøgning, laver et budget, hvor du tager dine månedlige indtægter minus udgifter (husk også at medregne de ting, du ikke betaler for hver måned, fx forsikring, licens osv). Så får du et realistisk overblik over, hvor meget du har mulighed for at afdrage med pr måned.
Min ansøgning blev afvist/ikke besvaret
Skyfinans fungerer udelukkende som en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne de forskellige lån, som bankerne tilbyder dig. Det er således ikke hos os, du låner pengene, og vi har heller ingen indflydelse på hvilke lån, du bliver tilbudt, eller om du desværre ikke bliver tilbudt lån. Derfor skal du tage kontakt til den bank eller låneudbyder, som du har valgt.
Kan jeg afbetale lånet hurtigere end aftalt?
Det er intet problem at betale mere tilbage end aftalt, og dette er du selvfølgelig mere end velkommen til at gøre. Send os en mail på info@skyfinans.dk, og så skal vi nok forklare nærmere.
Skal jeg fortælle jer, når jeg flytter?
For en sikkerheds skyld så må du meget gerne informere os, hvis du får ny adresse, nyt telefonnummer eller en ny mailadresse. I værste tilfælde kan det koste dig et gebyr, hvis vi ikke kender til ændringerne.
Jeg står i RKI, kan jeg så godt låne?
De fleste banker og låneudbydere ønsker ikke at låne ud til ansøgere, der er registreret i Debitor Registeret eller RKI (Ribers). Det vil som udgangspunkt også være en dårlig ide at låne flere penge, før du har betalt din gamle gæld ud, som har medført din registrering i RKI. Du vil nemlig ved et evt. lånetilbud få meget dårligere vilkår, end hvis du ikke var registreret i RKI. Du bliver automatisk slettet fra registret, når du har betalt den pågældende gæld.
Hvem får adgang til mine data?
Vi deler aldrig dine data med andre end de banker, vi samarbejder med om at give dig det bedste lån. Bankerne er nødt til at få dine data for at kunne en lave en kreditvurdering, som de laver ud fra dit cpr-nummer. Til gengæld behøver du ikke sende dokumentation eller stille nogen sikkerhed for dit lån.
Hvordan kommer pengene ind på kontoen?
Lige så snart du har underskrevet din valgte låneaftale med NemID, bliver pengene udbetalt hurtigst muligt til den konto, som du har angivet i din ansøgning. Husk derfor at skrive alle oplysningerne korrekte første gang.
Hvornår får jeg svar på min ansøgning?
Når du har sendt din ansøgning afsted, går der som regel ikke mere end et par timer, før du får svar på din ansøgning. Nogle gange kan der dog gå op til 48 timer før vi har indhentet dine tilbud. Ved længere ventetid er du altid velkommen til at kontakte os her og høre nærmere.
Skal jeg skrive under med NemID?
Ja, lige så snart låneansøgningen bliver godkendt, får du tilsendt et link, hvor du skal underskrive selve aftalen med dit NemID. Du får også linket tilsendt din angivne e-mailadresse, så du kan også gøre det her igennem. Det vigtigste er blot, at du får underskrevet aftalen med NemID, som du derfor bør have klar ved din side.
Kan jeg låne mere end én gang?
Hvis du allerede har taget ét lån igennem Skyfinans, og ikke har betalt helt eller delvist tilbage på det endnu, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, hvis du er interesseret i endnu et lån eller en forhøjelse af det nuværende. Det kan også være, at det er en god ide at samle nogle af dine mindre lån til et samlelån, hvor du som oftest vil få bedre vilkår og en billigere samlet rente end ved at betale af på flere forskellige smålån sideløbende. Du kan vælge i din ansøgning, om du ønsker at samle flere af dine nuværende lån til et samlet lån.
Hvordan betaler jeg af på mit lån?
Allerede i selve ansøgningen kan du vælge, hvordan du ønsker at betale tilbage på lånet. Her vælger du enten om det skal ske via girokort eller en direkte overførsel fra din bankkonto, hvilket også kan være et krav fra bankens side. Det nemmeste er også at lave en automatisk overførsel via netbank, men alt dette vil blive yderlige forklaret, når lånet er godkendt og accepteret.
Kan jeg indfri hele lånet på én gang?
Ja det er selvfølgelig også muligt, og hvis du blot sender os en mail på info@skyfinans.dk, så skal vi nok forklare nærmere.
Hvor længe går der, før I svarer?
Vi bestræber os altid på at svare på alle henvendelser hurtigst muligt, og du kan regne med, at vi svarer dig inden for én arbejdsdag.

SKYFINANS SAMLELÅN

Udfyld en kort låneansøgning – Så klarer vi resten for dig!

TRIN 1
INDTAST OG ANSØG
Udfyld låneansøgningen og send den afsted med det samme.
TRIN 2
SAMMENLIGN OG VÆLG
Herefter kan du modtage op til flere lånetilbud fra vores samarbejdspartnere.
TRIN 3
FLERE PENGE TIL DIG
Pengene bliver hurtigst muligt overført direkte til din konto.

Samlelån

Igennem flere år har det været muligt og forholdsvist let for de danske forbrugere at søge og få både små og store lån. Den teknologiske udvikling har betydet, at det er blevet meget nemt at få lån online. Fra de første sms lån så dagens lys, så er lånemulighederne bare blevet forøgede. Der er ingen problemer i at optage et hurtigt lån online. Nye låneudbydere og nye lån dukker jævnligt op, og er med til at presse forbrugerne. Muligheden for de hurtige lån har nok betydet, at flere søger lån penge nu, fordi det er muligt. Det kan ofte betyde, at man ikke finder ud af, om man faktisk har råd til at låne penge hurtigt.

Udviklingen har medført, at der er mange kunder, der løber rundt med flere små lån, som de skal forholde sig til, og få betalt. Mange løser opgaven perfekt, men der er også andre, der må se i øjnene, at de har spændt livremmen for hårdt. Nogle er i stand til at se det selv, inden det går helt galt, mens andre skal hjælpes til at forstå, at det ikke nytter noget at betale afdrag på et lån med et nyt lån.

Her kommer Skyfinans kunderne til hjælp. I samarbejde med tre velfungerende banker vil du blive tilbudt ikke kun ét lånetilbud, men tre lånetilbud med én ansøgning. Ved at samle alle lån i ét lån så vil muligheden for, at de månedlige afdrag bliver lavere med et større, og ikke mindst et billigere lån. For de fleste vil det være en god løsning, hvis man har små lån flere steder, eller hvis man har et dyrt lån med høje renter.

Søg samlelån på Skyfinans

Når du skal søge et samlelån for at få orden i din økonomi, så er der jo flere veje, du kan søge. Du skal have et samlelån tilbud fra låneudbyderne. Hvis du søger med Skyfinans, så slipper du for et stort arbejde, og du får 3 lånetilbud fra anerkendte banker med kun én ansøgning. Samtidigt vil du også få hurtige lån. Du vil modtage lånetilbud senest 24 timer efter din ansøgning, men al erfaring viser, at lånetilbuddene kommer meget hurtigere. Du får alle lånetilbuddene på en overskuelig og meget anvendelig oversigt, hvorefter du forholdsvist hurtigt kan beslutte dig til, hvilket lån du ønsker at få.

Der er store forskelle i de renter, der tilbydes, når du låner penge online. Samlelån med lav rente er ikke umuligt. Det vil ofte være billigere end lån med kortere løbetid, for eksempel et kviklån. Det betyder, at der godt kan være en pæn gevinst ved at vælge det rigtige og billigste lån. Det hjælper Skyfinans dig med, når vi sender din låneansøgning videre til tre af de mest kompetente servicemindede låneudbydere. Du vil helt sikkert spare penge, når du sender din ansøgning via Skyfinans. Det fortæller vore kunder, der er meget tilfredse med den service, som Skyfinans tilbyder helt gratis uden ekstra udgifter for dig.

Sammenlæg lån

Du kan opnå en stor fordel ved at lægge din gamle gæld ind i ét nyt samlelån. Gælden er naturligvis den samme, men du kan være med til at fastsætte afdragene, så de passer til din økonomi. Det betyder måske, at du skal afdrage gælden over en længere periode, men det betyder ikke noget for dig. Det vigtigste er, at du får styr på din økonomi.

Hvis du har lånte penge hos flere låneudbydere, så kan det være en god idé at samle lånene ét sted. Det vil give dig et bedre overblik og være mere overskueligt for de fleste med kun ét lån.

Hvis du søger et samlelån, så kan du ikke forvente, at alle låneudbydere agerer på samme måde. De har forskellige procedurer. Nogle banker tilbyder at sørge for, at din gæld bliver indfriet. Banken står for det hele. Det er lettest for dig, og det sikrer banken, at pengene bliver brugt rigtigt. Så er der andre låneudbydere, der ikke påtager sig den opgave. De udbetaler bare pengene til din konto, og så skal du selv sørge for indfrielse af lånene.

Hvis du søger nyt lån for at indfri din gamle gæld, så er det vigtigt, at du angiver det i din låneansøgning. Det vil forbedre din kreditvurdering, som banken foretager i forbindelse med lånet. Det er meget vigtigt, at al din gæld kommer frem i lyset. Der her er en proces, der skal være med til at give dig en bedre økonomi, og dermed et bedre liv, en bedre tilværelse.

Samtidigt med den proces for at rette op på din økonomi, så skulle du måske overveje at søge om et større lån, hvis du har planer om at skifte bilen ud eller noget andet. Så har du stadigvæk kun ét lån, du skal afdrage på.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et lån, hvor du vil samle dine nuværende gæld. Du har måske flere lån hos en bank eller flere låneudbydere. Gæld fra køb på afbetaling, for eksempel billån Du har måske også gæld i forbindelse med et kreditkort. Al din gæld skal frem på bordet, og skal samles i ét lån.

Den vigtigste, men ikke eneste grund til, at man skal optage et samlelån, er, at man har alt for mange små lån og andre gældsposter. For mange lån at forholde sig til giver de fleste problemer. Det presser økonomien, hvis man skal afdrage på mange forskellige lån. Mange mennesker har forskellige lån hos måske forskellige låneudbydere. Listen er lang, det kan være boliglån, forbrugslån, billån, kviklån, sms lån og gæld på kreditkort. Boliglån og billån er for de fleste nødvendige lån. Det er alle de ekstra lån, der kommer til, der giver problemer.

Lån penge når du har behov for det. Det har været forholdsvist let i mange år for de fleste at låne penge. Lån penge online har betydet, at flere, der måske ikke tidligere kunne låne penge, nu har haft muligheden og har benyttet den. Der er mange mennesker, der ikke er i stand til at styre deres økonomi. De søger hurtigt et lån, hvis de bliver fristet til at købe noget, eller hvis de skal betale et afdrag på et andet lån. Til sidst går det galt, og de har brug for hjælp. Der da heldigvis også andre personer, der kan se, at de vil få problemer med deres gæld, hvis de ikke handler på det. Det vil give dig et langt bedre overblik over din gæld, og vil sandsynligvis også spare dig penge.

Samlelån trods RKI

Lån trods RKI er ikke muligt hos mange online låneudbydere. Når du søger et samlelån gennem Skyfinans.dk, så sender vi din låneansøgning videre til tre velestimerede banker, der ikke tilbyder lån med RKI. De tilbyder som de fleste online låneudbydere lån uden sikkerhed. Derfor mener de fleste, at risikoen er for stor.

Den bedste måde at komme ud af ens problem med RKI registrering er ved at betale den gæld, man har. Det er selvfølgeligt vanskeligt for de fleste at få betalt gælden lige her og nu. Hvis man kan komme i dialog med ens kreditorer og eventuelt aftale en tilbagebetaling af gælden, så ville det være det optimale. Hvis man i forbindelse med aftalen kan få kreditor til at slette RKI registreringen, så ville det åbne muligheder, så det ikke længere forhindrer én i at låne penge.

Du skal naturligvis have lavet en plan over, hvordan du vil afdrage din gæld, så kreditor kan se, at du virkeligt mener det. Ligeledes skal du fremlægge et budgetskema, så man kan vurdere, om det er realistisk for dig at betale på din gæld. Hvis du ikke lægger budget, så er det nu. Du kan hente vejledning og budgetskema her.

De fleste kreditorer vil acceptere dit tilbud, hvis det ser fornuftigt ud. Det bedste for dem er jo også, at dine lån bliver indfriet, så de kan få deres penge. Hvis du ikke er i stand til at få lavet en aftale, og du ikke er i stand til at betale din gæld, så må du vente 5 år, så bliver du automatisk slettet i RKI.

Billige lån

Lån penge billigt er en mulighed vi søger. Et billigt lån kunne være et billigt samlelån. Hvordan finder man det billigste lån, og hvad er et billig lån overhovedet? Er du kun ude efter et samlelån, der er billigere, end de lån du har i øjeblikket? Det er jo altid rart at kun skifte fra dyre lån til billige lån. Det vil jo på et øjeblik ændre omkostninger på dit lån, så din økonomiske situation hurtigt bliver ændret.

For at få fat i det billigste samlelån skal du derfor bruge Skyfinans.dk. Her bliver arbejdet gjort for dig. I stedet for at du selv skal søge hos forskellige låneudbydere, så får Skyfinans hentet lånetilbud hjem til dig. For at finde de billige lån skal man nemlig sammenligne lånetilbud.

Du vil få tilsendt tre skræddersyede lånetilbud fra tre banker helt gratis. Du skal så bare vælge det lånetilbud, der er det bedste og det billigste lån. Det bedste lån for dig er et lån, der passer til din økonomi. Det betyder, at det er et lån, du er i stand til at afdrage på uden problemer. Hvis lånetilbuddene er identiske, skal du vælge lånet med den laveste ÅOP, fordi det vil være det billigste lån, set ud over hele perioden.

Lån penge så det passer din økonomi og dine ønsker. Du skal afgøre med dig selv, om du vil hurtigt af med din gæld, eller om du hellere vil have flere penge til rådighed til dig selv. Det skal jo passe til dit budget. Er du i stand til at afdrage hurtigt, slipper du billigere. Renteudgifterne bliver lavere, fordi du hurtigere kommer ud af gælden. Du må dog ikke sætte dig for stramt, så er det bedre at afdrage mindre og over en længere periode.