fbpx

Privatlån

Lånetilbud fra 4 banker med én ansøgning

Nyt lån Samlelån

PrivatlånPrivatlån kan søges flere steder. Du kan få et privatlån som et realkreditlån, et banklån eller du kan låne penge online. Du kan ikke helt selv vælge, hvilket privatlån du vil søge. Du skal for eksempel eje en bolig for at kunne låne penge i et kreditforeningsinstitut. Det billigste lån vil i de fleste tilfælde være et lån i en af kreditinstitutterne. Her kan du få billige lån, hvis du har friværdi i din bolig. Det er muligt at belåne op til 80% af boligens værdi med et realkreditlån, hvis vi snakker om en helårsbolig. Alle får et lån i realkreditinstitutterne, når de køber bolig, men man har altså senere mulighed for et billigt lån ved at belåne boligen, når der er komme friværdi. 

De fleste mennesker låner penge på et eller andet tidspunkt i tilværelsen. Når man skal købe bolig, er det nødvendigt for de fleste at låne penge, at søge et privatlån ofte i form af et banklån, da der ikke er mange, der er i stand til at betale kontant. 80% af boligens værdi kan man finansiere med et lån i realkreditforeningerne. Den resterende del af beløbet bliver finansieret med et banklån. Du skal selv have 5% af boligens pris. Har du det, kan  du få et boliglån i banken til de sidste 15%.

Det vil næsten altid være dyrere at få et privatlån i stedet for et realkreditlån. For det første så er de forskellige bankers pris på lånet forskellige. Det afhænger af, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du skal bruge på at betale det tilbage. Det kan også betyde noget, om du vælger fast eller variabel rente. I de fleste banker vil der også være forskel på prisen på dit lån afhængig af om du er A-kunde eller B-kunde.

Lån penge online

Lån penge på nettet er også en mulighed, hvis du ikke kan få et realkreditlån eller et banklån. Lån penge online er der flere og flere, der gør. Det gør man, fordi det er nemmere at låne penge online end at søge et lån i banken. Når du søger lån i banken kræves der ofte fysisk fremmøde i banken. Her kan du fremlægge dine ønsker og forklare, hvad pengene skal bruges til. Efter nogle dage får du så at vide, om du er blevet tildelt et lån. Det virker for mange som en meget gammeldags måde at servicere kunderne på i disse tider, hvor de fleste danskere er online. For mange er der også blevet længere til banken, fordi mange filialer er blevet nedlagt. Det betyder, at mange foretrækker online lån.

Når du låner penge online kan du sidde derhjemme i ro og fred og søge de forskellige lånemuligheder. Det er muligt at låne små og store beløb online. Du kan faktisk lån fra 500 kroner og op til 500000 kroner. Du kan få mange former for privatlån. Kviklån, sms lån eller forbrugslån i mange forskellige afskygninger. Du kan helt selv bestemme, hvad formålet med dit lån er. Det er der ingen af de online låneudbydere, der vil spørge om. Ligeledes kan du også selv få stor indflydelse på lånets løbetid.

Når du låner online kan du få hurtige lån, som bliver udbetalt efter nogle få timer. Du kan få privatlån uden at skulle stille sikkerhed for lån. Når du låner i realkreditinstitutterne, så har de sikkerhed i din bolig. Hvis du får et boliglån, så er der igen sikkerhed i boligen. De fleste banklån kræver en for for sikkerhed, hvis man skal have et billigt lån. 

Hurtige privatlån

Lån penge nu og hurtigt tilbyder næsten alle online låneudbydere. Uanset om det er et lille lån eller om det er et stort lån, så vil pengene hurtigt blive overført til din nemkonto. Lån penge hurtigt er muligt, fordi låneudbyderne har optimeret deres proces. Et hurtigt lån kan faktisk blive udbetalt i løbet af nogle få timer.

Næsten alle online låneudbydere tilbyder kun lån med NemID, og det er en af de vigtigste faktorer i hurtige lån. Du vil sammen med ansøgningen give låneudbyderen adgang til e-SKAT. Det er ensbetydende med, at du hurtigere kan blive kreditvurderet. Alle online låneudbydere, banker og realkreditinstitutter kreditvurdere deres kunder.

Man kan sige, at en kreditvurdering er et billede af din økonomiske situation. Låneudbyderne foretager kreditvurderingen for at se om låneansøgeren er kreditværdig og derfor er i stand til at betale lånet tilbage. Kreditvurdering er vigtigt for dit lånetilbud. Når du søger lån penge online, så kender du ikke renten på dit lån, før du modtager lånetilbuddet. Det gør du heller ikke i banken. Her fastsættes renten efter kreditvurderingen. 

Der er jo altid en vis risiko ved at låne penge ud. Derfor sikrer både banker og kreditforeninger sig mod tab ved at kræve sikkerhed for lånet. Online låneudbydere tilbyder online lån uden sikkerhed, og løber derfor en større risiko end de andre låneudbydere. Derfor kunne man forvente en grundigere kreditvurdering af ansøgerens økonomi. Det foregår helt online. De oplysninger, som låneansøgeren har oplyst om i låneansøgningen, samt de oplysninger, der kan hentes ind via e-SKAT, er i de fleste tilfælde grundlaget for kreditvurderingen.

Det betyder, at de fleste låneudbydere giver svar på en låneansøgning inden for et minut. Når låneansøger har accepteret lånetilbuddet, så sættes pengene straks til overførsel, og du vil i mange tilfælde modtage pengene inden for et par timer.

Billige privatlån

Billige lån er ikke det folk forventer, når de søge lån penge online. Der har været mange historier i pressen, om at det var en gældsfælde, hvis man begynde at søge lån penge på nettet. Alt for mange kan få lån uden ordentlig kreditvurdering. Sådan hænger det naturligvis ikke sammen. Der er muligt at få et billigt lån online. Ja, faktisk kan man låne penge gratis, når man søger lån online. Gratis lån er der to låneudbydere, der tilbyder i dag. Ferratum tilbyder lån 20000 kroner gratis, og Lendon tilbyder lån 15000 gratis. Lån penge gratis er dog kun muligt én gang, og det er første gang, man låner hos låneudbyderen. Lånet eller kreditten som tilbydes, har kun en løbetid på 30 dage. Det betyder, at man kun i de fleste tilfælde vil låne et mindre beløb, når det skal betales tilbage så hurtigt. Alligevel må man sige, at det er et fantastisk tilbud om et billig lån.

Som tidligere sagt, så vil et kreditforeningslån altid være det billigste lån, man kan få. Det er dog ikke anvendeligt ved små lån, for godt nok er renten lav, men omkostningerne kan godt løbe op, og gøre det til et dyrt lån. Lån penge billigt kan nogle kunder i banken. Der er både A-kunder og B-kunder i banken, hvor de førstnævnte har mulighed for at forhandle sig til en lavere pris måske både på renten og omkostningerne.

Billige lån med lav renter eller billigt lån uden renter, et såkaldt rentefrit lån er også muligt periodevis. Nogle låneudbydere tilbyder lån, hvor man enten starter med en rentefri periode eller få tilbudt en periode med både afdragsfrihed og rentefrihed. Det vigtigste erat man undersøger markedet og prøver at forhandle sig frem til bedre priser, der hvor det er muligt.

Guide til privatlån

Inden du søger et privatlån, skal du gøre dig det helt klart, at du virkeligt har brug for at låne penge. Du ved, at et nyt lån medfører afdrag. Det er ekstra udgifter, som du skal vurdere, om de er nødvendige. Hvis man gennemgår sit budget, kan man måske finde udgifter, der kan mindskes eller skæres væk. Det er vigtigt, at du lægger budget, når du skal låne penge. Hent en vejledning og et budgetskema her. Når du har lagt dit budget, så kan du gå videre med dine overvejelser om at søge et privatlån.

Du skal vælge dit lånebeløb, og hvor lang tid du vil  bruge på at afdrage på lånet. Det skal afstemmes med dit budget. Dine månedlige afdrag på et lån afgøres af det beløb, du ønsker at låne, og hvor lang løbetid du vælger. Hvis du vælger en kort løbetid, skal du betale større afdrag hver måned, end hvis du vælger en længere løbetid. 

Lånet bliver dyrere jo længere løbetid, fordi du får større renteudgifter. Så du skal nøje overveje, hvad der er det bedste lån for dig. Der er jo heller ingen grund til at betale flere udgifter for et lån, end det er nødvendigt, så kig på dit budget og dit rådighedsbeløb. Det vil ofte være muligt at betale mere af på et lån end de fastsatte afdrag. Det fremgår af lånetilbuddet. Skulle du komme i den situation, at du ikke er i stand til at fortsætte med at afdrage det samme beløb, vil det ofte være fornuftigt at kontakte låneudbyderen, så kan afdragene sikkert formindskes.