fbpx

Få det billigste lån i 2020

Lånetilbud fra 4 banker med én ansøgning

Nyt lån Samlelån

Når du har bestemt dig for at optage lån, ja så er det klart at det skal gøres så billigt som muligt. Derfor er det altid en god idé, at undersøge markedet for lånemuligheder.

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne billige lån her på Skyfinans. Udfyld blot 1 formular og modtag ét uforpligtende lånetilbud fra vores samarbejdende banker helt gratis.

Vi tilbyder 2 lånetyper: Nyt lån og Samlelån.

Billige lån

billige lånIntet lån er gratis, men at låne penge behøver ikke at være så meget dyrere, hvis du anvender en sammenligningstjeneste som Skyfinans. Følg vores råd herunder til at finde de bedste betingelser for billige lån.

Da renten er den faktiske omkostning ved et lån, så ønsker du naturligvis at finde et lån med en så lav rente som muligt. Når du ansøger om et lån, vil vores bank partnere foretage en kreditvurdering. Efter kreditvurderingen fastsættes rentesatsen individuelt på baggrund af dine personlige økonomiske forhold. Grundlæggende handler det om, at långiveren foretager en risikovurdering af, hvor sandsynligt det er, at du kan betale pengene tilbage. Et lån er kun rigtigt billigt, når du allerede har en solid økonomi. Men der er flere ting, du kan gøre for at være i stand til at låne billigt eller øge dine chancer for at låne penge billigt. Her er nogle vigtige ting, du skal huske på:

  • Sammenlign lån med de billigste renter

Nøglen til at finde billige lån er at sammenligne forskellige banker og långivere. Privatlån der kan optages uden sikkerhed, er den mest almindelige måde at optage lån online. Renten på disse lån fastsættes altid individuelt, hvilket betyder, at der ikke er to ens tilbud. Ved at ansøge lån her på Skyfinans, ja så lader du bankerne konkurrere om dig som kunde, hvilket presser renten ned. Da alle bankerne henvender sig til forskellige kunder, så øger denne form for sammenligning også chancen for at finde den långiver, der kan tilbyde det mest fordelagtige lån til dig.

  • Skaf en medansøger

Når du ansøger om et lån, foretager banken en kreditvurdering af om du kan tilbagebetale lånet eller ej. Hvis din indkomst ikke er høj nok til at låne på egen hånd eller for at få en tilstrækkelig lav rente, er en medansøger et godt alternativ. At have en medansøger øger chancerne for et billigt lån med lav rente, da jeres fælles indkomst vurderes som en.

  • Saml dine lån og kreditter

Hvis du har flere dyre lån med høje renter, kan du prøve at konvertere dem til et større billigere samlelån. Det er almindelig kendt at renten normalvis er lavere på et samlelån end hvad du betaler for alle dine eksisterende små lån samlet, og på den måde får du også færre udgifter at holde styr på. Når du kan vise, at du har styr på dine udgifter over tid, kan du også prøve at genforhandle renten for at få et endnu billigere lån.

Har du også gamle kreditter, som du ikke bruger eller ikke gider at lukke? Så kan det være på tide at gennemgå disse, da de påvirker vurderingen af ​​dig som en potentiel låntager. Jo færre eksisterende lån og kreditter du har, jo bedre er det for din kreditvurdering og øger dermed dine chancer for at få en lav rente.

Lån penge billigt

Når du har besluttet dig for at låne penge er det vigtigt at du finder det lån som passer bedst til dine behov. For at finde et billig lån er det vigtigt at gennemsøge alle dine lånemuligheder, det kan dog være en større opgave end man lige regner med, da alle lånetilbud baseres på en kreditvurdering af dine økonomiske forhold. Vi har på Skyfinans derfor lavet en platform som gør det nemt for alle at søge billige lån lav rente.

Vi ved alle at renten på forbrugslån hos de forskellige banker og låneudbydere varierer temmelig meget. Derfor kan der også være utroligt mange penge at spare på dit privatlån ved at sammenligne forskellige banker. Det er dog tidskrævende at sammenligne billige lån selv, det problem har vi løst for dig som leder efter billig lån.

Derfor skal du bruge Skyfinans

Vi samarbejder med et udvalg af de populæreste banker og låneudbydere i Danmark.

Du skal kun udfylde én låneansøgning for at søge hos dem alle. Derefter vil der blive foretaget en vurdering og alle banker og låneudbydere vil nu kæmpe om at få dig som kunde, dette øger dine chancer for at låne penge billigt.

Låneprocessen:

  1. Udfyld låneformularen her på Skyfinans
  2. Afvent svar (ofte indenfor 1 time)
  3. Vælg det billigste lånetilbud
  4. Pengene indsættes på din konto

Pas på faldgruber

Lånet er for godt til at være sandt
Det har aldrig været lettere end i dag at optage et lån online. Mange af de “billige lån” som du kan tage online, kan faktisk godt være dyre, da der er gebyrer og effektive renter, som du måske overser, når du gennemgår betingelserne. Den vigtigste ting at være opmærksom på er ÅOP, der er de faktiske omkostninger ved lånet. Så selvom du tror, ​​at du har fundet et lån med en lav rente – skal du læse betingelserne endnu en gang, check altid ÅOP en ekstra gang, lav en beregning og vær sikker på hvad de samlede omkostninger faktisk vil være. Tag aldrig det første og bedste tilbud. Ud over renten er afdragsperioden og yderligere gebyrer også en vigtig faktor som du altid skal se på, før du låner penge.

Mange små lån skaber dyre lån
Har du fået en dårlig vane med at indfri små lån med andre små lån? Det er et mønster, der ikke varer længe. Mindre lån har ofte dårlige betingelser, hvilket hurtigt kan ses, hvis du undlader at tilbagebetale dem til tiden. Når små lån vokser dig op over ørerne, så bliver renteomkostningerne skyhøje og uden en stabil økonomi, så kan det i værste fald fange dig i en ond gældsspiral, der kan tage lang tid at slippe ud af. Hvis du har problemer med at betale dine eksisterende lån, så er chancerne for at få et nyt lån med god rente svært.